Honden Pension - Dierenpension het Veenschap Vriezenveen

Landelijk gelegen in Twente, tussen Vroomshoop, Daarlerveen en Vriezenveen, vindt u dierenpension het Veenschap. Het perfecte vakantieadres voor uw hond. Wij geven u op onze website graag een korte rondleiding, zodat u zeker weet dat wij uw hond een prettige en zorgeloze vakantie zullen bezorgen.

Dierenpension het Veenschap is een even rustig als veilig vakantieadres voor uw trouwe viervoeter. Bovendien bent u verzekerd van optimale aandacht en verzorging, waardoor uw huisdier na de vakantie net zo ontspannen thuiskomt als uzelf. Op maar liefst 10.000 m2 en 16 speelweides geven wij uw hond de benodigde recreatie, rust en ruimte.

In een eigen speelweide met zoveel mogelijk dezelfde groep honden buitenspelen en in een eigen nachtverblijf lukt  prima! Alle speelweiden zijn voorzien van een vers drinkwatersysteem. Uren per dag mogen groepjes honden, onder deskundig toezicht, lekker met elkaar ravotten op hun eigen speelweide, hierdoor wordt de rust onderling ook nog eens verbeterd. De speelweides worden uiteraard netjes schoon gehouden.

Uw huisdier krijgt bij ziekte of blessures de gewenste zorg of behandeling. 


 Dieetvoedingen worden ook verstrekt. Deze behoort u echter wel zelf mee te brengen.In 2014 zijn er geheel nieuwe ruime verblijven en speelweides bij dierenpension het Veenschap in gebruik genomen. Hierdoor kunnen we tijdens de drukke vakantieperiodes nog meer aandacht besteden aan de verzorging van uw hond. De honden verblijven met rasgenoten in kleine roedels bij elkaar. Het is fantastisch deze groepen uren per dag op de weides te laten spelen.

Speciaal voor de bejaarde honden hebben wij een afdeling. Juist voor de bejaarde honden is rust heel belangrijk.

Ook uw hond is wel eens aan vakantie toe! Gesitueerd in de regio Twente, bieden wij niet alleen uw hond, maar ook u een zorgeloze vakantie. Door de jarenlange ervaring met honden weten wij hoe we optimale verzorging en voldoende beweging voor een hond kunnen combineren. De ruime speelweiden geven voldoende ruimte zodat de honden zich helemaal uit kunnen leven, In de verwarmde binnenverblijven kunnen de honden geheel tot rust komen. De sociale groepen worden vakkundig samengesteld uiteraard worden daarbij uw wensen en het karakter van de hond in acht genomen.

Naast opvang en dagelijkse verzorging van de honden is het ook mogelijk om uw hond te verwennen in de wassalon. Dierenpension Het Veenschap biedt ook mogelijkheden voor crèche opvang, zodat uw hond ook tijdens uw werk in goede handen is.
Dierenpension Het Veenschap, een vertrouwd adres voor uw trouwe viervoeter!

Omdat het onderbrengen van uw hond wellicht de nodige emoties en vragen met zich meebrengt, willen we u door deze internetsite al zoveel informatie verstrekken zodat u in ieder geval niet ongerust weggaat en dat u écht gerust van uw vakantie kunt genieten.

Met vriendelijke groet,

Remona en Bert Dekker

Dierenpension het Veenschap