Katten & Poezen Pension - Dierenpension het Veenschap Vriezenveen

Voor Dierenpension het Veenschap waren 2014 en 2015  jaren waar veel stond te gebeuren; de groei naar een dierenpension van maar liefst 10.000 m2 voor vakantie, rust, ruimte en recreatie van uw kat en poes.

Wat niet verandert is de zorg welke uw huisdier ook dan weer nodig heeft. Wij als team van het Veenschap zien onze trouwe gasten maar ook de nieuwe huisdieren graag terug in ons geheel nieuwe dierenpension. Landelijk gelegen in Twente, tussen Vroomshoop, Daarlerveen en Vriezenveen, vindt u dierenpension het Veenschap.


 

Het perfecte vakantieadres voor uw Katten en Poezen. Wij geven u op onze website graag een korte rondleiding, zodat u zeker weet dat wij uw kat of poes een prettige en zorgeloze vakantie zullen bezorgen. Dierenpension het Veenschap is een even rustig als veilig vakantieadres voor uw Kat of Poes. Bovendien bent u verzekerd van optimale aandacht en verzorging, waardoor uw huisdier na de vakantie net zo ontspannen thuiskomt als uzelf.

Uw huisdier krijgt bij ziekte of blessures de gewenste zorg of behandeling.  Dieetvoedingen worden ook verstrekt. Deze behoort u echter wel zelf mee te brengen.

In 2014 en 2015  zijn er geheel nieuwe ruime binnen - en buitenverblijven en speelweides bij het Veenschap in gebruik genomen. Hierdoor kunnen we tijdens de drukke vakantieperiodes nog meer aandacht besteden aan de verzorging van uw kat of poes.
Ook uw kat of poes is wel eens aan vakantie toe! Gesitueerd in de regio Twente, bieden wij niet alleen uw kat of poes, maar ook u een zorgeloze vakantie. Ons dierenpension is een ruim opgezet en modern pension, gelegen iets ten Noorden, in de rustige omgeving van Vriezenveen nabij natuurgebied Het Veenschap.

Door de jarenlange ervaring met Katten en Poezen weten wij hoe we optimale verzorging en voldoende ontspanning kunnen combineren. Dierenpension Het Veenschap, een vertrouwd adres voor uw Katten en Poezen!

Omdat het onderbrengen van uw Katten en Poezen wellicht de nodige emoties en vragen met zich meebrengt, willen we u door deze internetsite al zoveel informatie verstrekken zodat u in ieder geval niet ongerust weggaat en dat u écht gerust van uw vakantie kunt genieten.

Met vriendelijke groet,

Remona en Bert Dekker

Dierenpension het Veenschap